O nama

Predire Paris Srbija - Anti-aging Kozmetika

Budućnost mlađe kože - ‚‚Čineći svaku sekundu lepšom"

Pre više od dvadeset godina Predire Paris Tim okružio se sa vodećim dermatolozima, zaljubljenicima u kozmetiku i hemičarima kako bi razvio jedinstvenu liniju proizvoda za profesionalnu negu kože.

Misija kompanije je da učini svaki trenutak starenja dostojanstvenim i lepšim, kombinovanjem najboljih sastojaka prirode sa najnovijim dostignućima u tehnologiji anti-aging-a.

Laboratorija kompanije Predire Paris nalazi se u gradu Chemille na dolini Loire reke u Francuskoj, koja je pod zaštitom UNESCO-a kao lokalitet svetske baštine, regionu poznatom po svojim visokokvalitetnim proizvodima za negu kože i bogatoj istoriji baziranoj na biljkama.

Laboratorija koristi lokalne klimatske uslove i pristup najboljim sastojcima, svake godine birajući cveće i biljne ekstrakate od lokalnih dobavljača kako bi obezbedila najviši kvalitet sirovih proizvoda za svoje proizvode.

Zahvaljujući mirnoj klimi doline Loare, ovaj region je prvi počeo da pravi proizvode za negu kože kultivišući preko 350 biljaka, sa određenim sortama koje su starije od jednog veka, poput kamilice, kamfora i lavande.

Kompanija formuliše i testira svoje proizvode u Francuskoj koristeći stručnost vodećih francuskih hemijskih inženjera.

Jedan od glavnih sastojaka Predire Paris kozmetike jeste retinol i sertifikovano, organsko arganovo ulje.

Retinol je esencijalni deo u režimu nege kože koji će poboljšati stvaranje kolagena u koži. Ne samo što pospešuje proizvodnju kolagena, umanjuje bore i ispravlja sitne bore, on takođe stimuliše nove krvne sudove, što daje koži rumen izgled i posvetljuje staračke pege.

Arganovo ulje sadrži mnoge benefite za kožu, te ne samo što je neguje i čuva ono takođe preobrće štetu koju joj nanosi životna sredina, bore i prevremeno starenje. Aktivne supstance u organskom ulju argana, triterpenoidi, pružaju neverovatnu protivupalnu i antibakterijsku zaštitu dok poboljšavaju zaceljenje tkiva i ožiljaka.

Predire Paris će nastaviti da ojačava svoju reputaciju inovatora u nezi kože, ne samo da bi ostali u trci nego da bi prevazišli očekivanja skladne mešavine prirodnih i vodećih tehnologija u borbi protiv starenja.

Naši profesionalni proizvodi imaju jedinstven spoj potentnih sastojaka koji će vam umanjiti bore, tamne mrlje, natečenost očiju, staru kožu i staračke pege. Mi smo usavršili pravljenje vrhunski krema protiv bora, krema za negu očiju, maski za lice, tretmana za zatezanje lica, i ostalih proizvoda za borbu protiv starenja koji će pomoći u obnovi vaše kože dajući joj mladalački sjaj koji ste oduvek želeli!

Žene su generacijama unazad birale Francusku kao mesto gde se mogu naći visoko kvalitetni proizvodi za negu kože, koji su prožeti vanvremenskim stilom donoseći naučno potvrđene rezultate.

Naši proizvodi su napraljveni po GMP standardima. Pratimo savete DFA, Health Canada i EU, i pridržavamo se CTFA smernica za održavanje kvaliteta. Ovi standardi omogućavaju nam da vam garantujemo doslednost i kvalitet naših proizvoda. Sprovodimo testove za proveru toksičnosti, mikrobioloških faktora, temperature i stabilnosti na sve naše formulacije. Svaki proizvod je istražen i testiran od strane naših timova estetskih profesionalaca pre nego što je odobren za prodaju.

Predire Paris - Budućnost mlađe kože