O nama

Predire Paris 

Budućnost mlađe kože - ‚‚Čineći svaku sekundu lepšom"

Pre više od dvanaest godina, Šahar Šabat, vodeći inovator u svetu proizvoda za negu lepote, okružio se sa vodećim dermatolozima, zaljubljenicima u kozmetiku i hemičarima kako bi razvio jedinstvenu liniju proizvoda za profesionalnu negu kože. Šahar je želeo da ujedini prednosti koje daje priroda sa najnovijim otkrićima u tehnologiji protiv starenja. Njegovo vizionarsko istraživanje odvelo ga je u rodni grad moderne nege kože, Pariz u Francuskoj, i dalje otkriće grada Chemille, koji je prestonica lekovitog bilja. Ovo otkriće mu je pomoglo u donošenju odluke da postavi našu laboratoriju u gradu Chemille u dolini reke Loare, koja je pod zaštitom UNESCO-a kao lokalitet svetske baštine. Osam godine istraživanja kasnije, rodio se Predire Paris.

Žene su generacijama unazad birale Francusku kao mesto gde se mogu naći visoko kvalitetni proizvodi za negu kože, koji su prožeti vanvremenskim stilom donoseći naučno potvrđene rezultate. Naša laboratorija ima tu sreću da se nalazi na izuzetnom mestu koje joj pruža pristup najfinijim sastojcima. Zahvaljujući mirnoj klimi doline Loare, ovaj region je prvi počeo da pravi proizvode za negu kože kultivišući preko 350 biljaka, sa određenim sortama koje su starije od jednog veka, poput kamilice, kamfora i lavande. Svake godine naša laboratorija ubira selekciju cveća i raznih ekstrakata biljaka od lokalnih dobavljača, što nam garantuje kvalitet i poreklo sirovih proizvoda koji daju svoje jedinstvene karakteristike našim proizvodima. Aktivni sastojci su odabrani u skladu sa klinički izmerenom efikasnošću kako bi osigurali najbolje rezultate. Da bi smo vam garantovali najveći mogući kvalitet svi naši proizvodi se formulišu i testiraju u Francuskoj, gde imaju korist od stručnosti vodećih francuskih hemičara.

Predire Paris će nastaviti da ojačava svoju reputaciju inovatora u nezi kože; ne samo da bi ostali u trci nego da bi prevazišli očekivanja skladne mešavine prirodnih i vodećih tehnologija u borbi protiv starenja koristeći retinol i sertifikovano organsko ulje argana. Retinol je esencijalni deo u režimu nege kože koji će poboljšati stvaranje kolagena u koži. Ne samo što pospešuje proizvodnju kolagena, umanjuje bore i ispravlja sitne bore, on takođe stimuliše nove krvne sudove, što daje koži rumen izgled i posvetljuje staračke pege. Arganovo ulje sadrži mnoge benefite za kožu, te ne samo što je neguje i čuva ono takođe preobrće štetu koju joj nanosi životna sredina, bore i prevremeno starenje. Aktivne supstance u organskom ulju argana, triterpenoidi, pružaju neverovatnu protivupalnu i antibakterijsku zaštitu dok poboljšavaju zaceljenje tkiva i ožiljaka. Naši profesionalni proizvodi imaju jedinstven spoj potentnih sastojaka koji će vam umanjiti bore, tamne mrlje, natečenost očiju, staru kožu i staračke pege. Mi smo usavršili pravljenje vrhunski krema protiv bora, krema za negu očiju, maski za lice, tretmana za zatezanje lica, i ostalih proizvoda za borbu protiv starenja koji će pomoći u obnovi vaše kože dajući joj mladalački sjaj koji ste oduvek želeli!

Naši proizvodi su napraljveni po GMP standardima. Pratimo savete DFA, Health Canada i EU, i pridržavamo se CTFA smernica za održavanje kvaliteta. Ovi standardi omogućavaju nam da vam

garantujemo doslednost i kvalitet naših proizvoda. Sprovodimo testove za proveru toksičnosti, mikrobioloških faktora, temperature i stabilnosti na sve naše formulacije. Svaki proizvod je istražen i testiran od strane naših timova estetskih profesionalaca pre nego što je odobren za prodaju.

Predire Paris - Budućnost mlađe kože