Jutarnja beauty rutina Seke Aleksić u 3 koraka

Jutarnja beauty rutina Seke Aleksić

 

Pevačica Seka Aleksić važi za jednu od najnegovanijih dama sa domaće javne scene, pa stoga i ne čudi što su brojni obožavaoci potpuno fascinirani njenim zanosnim izgledom, ali i veoma znatiželjni da zavire u njene rituale nege. Ni godine joj ne mogu ništa, jer uprkos tome što je u javnosti prisutna već više od 2 decenije, ova zvezda i dalje pleni svojom ženstvenošću i mladalačkom lepotom.

Kako je Seka jedna od retkih koja iskreno govori o estetskim tretmanima koje radi i ovoga puta iskoristila je priliku da sa pratiocima podeli svoje beauty trikove za besprekorno čistu i zategnutu kožu. Njen saveznik za lepotu je Prédiré Paris kozmetika koju, kako i sama kaže, koristi veoma dugo i sa kojom je zaista zadovoljna.

Budući da je za nju jutarnja nega prioritet, pevačica je demonstrirala rituale koje praktikuje čim se probudi, a reč je o veoma jednostavnoj rutini od samo 3 koraka — o kojima nešto više možete pročitati u nastavku. 

 

Prvi korak: čišćenje 

 

Kako bi njena koža bila temeljno očišćena od nečistoća, ali i adekvatno pripremljena da upije aktivne sastojke drugih kozmetičkih tretmana, Seka dan započinje umivanjem uz Prédiré Paris Sapun Booster Vitamina C i E.

“Koristim sapun koji ne isušuje kožu, već joj daje hidrataciju.”

Ova inovativna formula kombinuje 2 prirodna vitamina sa izuzetnim antioksidativnim i anti-aging dejstvom, što Sekinom licu pruža savršen detox tretman, dok u isto vreme dubinski hidrira, vidljivo zateže i aktivno štiti njenu kožu od iritacija. Kao rezultat svakodnevne primene, Sekino lice blista bez ijedne nepravilnosti, njen ten je ujednačen, a bore i fine linije neutralisane su u jednom potezu. 

 

Sapun booster vitamina C i E
Predire Paris Sapun booster vitamina C i E

 

Drugi korak: hidratacija

 

Drugi neizostavni korak Sekine jutarnje rutine ujedno predstavlja i tajnu njene zdrave i mladolike kože. Reč je o Prédiré Paris Kremi za Obnovu Kolagenskih Vlakana koju pevačica nanosi na celo lice, budući da sadrži čarobni kompleks sastojaka koji pružaju instant glow efekat.

“Ovo je moja omiljena krema, a koristim je i ujutru i uveče.”

Zahvaljujući moćnoj kombinaciji kolagena, retinola i najfinijih prirodnih ulja, ovaj revulucionarni skincare preparat uspešno neutrališe vidljive znakove starenja, pospešuje regeneraciju ćelija i čuva elastičnost kože, uz dugotrajni osećaj svežine i hidratacije. Redovnom upotrebom, fine linije, bore i hiperpigmentacije su kao izbrisane sa lica, a koža postaje svilenkasto mekana i glatka — što Seki omogućava da besprekorno iznese svaki make-up look.

 

Seka Aleksic krema za obnovu kolagenskih vlakana

Predire Paris krema za obnovu kolagenskih vlakana

 

Treći korak: nega za lokalizovana područja

 

Kako je njen životni stil prilično turbulentan, poslednji korak Sekine jutarnje rutine ima za zadatak da revitalizuje njenu kožu, a zatim i otkloni znakove stresa i umora sa njenog lica. Iz tog razloga, ona bira Prédiré Paris Kremu za Uklanjanje Bora u 60 Sekundi koju primenjuje na specifične regije, a pre svega na područje oko očiju, gde je koža najosetljivija i najsklonija dehidrataciji i prevremenom starenju.

“Neverovatno je kako se bore potpuno utope u kremu i bukvalno nestaju.”

Formula bazirana na vodi, sa dodatkom retinola, kolagena i vitamina, ne samo da efikasno umanjuje vidljivost postojećih bora i podočnjaka, već i dodatno usporava proces nastanka novih nesavršenosti, stimuliše obnavljanje i zarastanje kože, pružajući trenutni lifting efekat. Upravo zato Sekina koža lica uvek izgleda savršeno, kao da je između poslovnih i roditeljskih obaveza uspela da “uglavi” i  beauty sleep od 8 sati.

 

Krema za uklanjanje bora u 60 sekundi

Predire Paris krema za uklanjanje bora u 60 sekundi

 

Kao dodatni, četvrti korak, Seka ističe da je za izgled koji zrači lepotom i samouverenošću neophodna i unutrašnja ljubav — ona koju nosite i negujete u sebi, duhovno i emocionalno. Inače, pevačica je više puta naglašavala koliko je svakodnevna nega, a naročito ona jutarnja, ključna za zdravu i lepu kožu, pa zato Prédiré Paris kozmetiku “od srca preporučuje svim devojkama i ženama”

 Istraži Prédiré Paris

 


1 komentar

  • Tako je Seka reklamiram butik komsinoci ..

    Pa ,zena bankrotirala

    Sladjana Nedeljković

Ostavi komentar