Od Rijane do Kim K: 5 trikova poznatih za letnju negu lica

Uprkos vrelim letnjim danima, sezoni pojačanog zračenja sunca i njegovom čestom izlaganju,  koža poznatih uvek deluje besprekorno čisto i blistavo. Svakako, savršen izgled stoji u opisu njihovog posla, ali čak i profesionalci moraju uložiti dodatne napore kako bi sprečili nepravilnosti i zaštitili svoje lice od štetnih spoljašnjih faktora.

O kojim je tajnim trikovima reč? Odlučili smo da istražimo celebrity skincare rituale, te vam ovom prilikom otkrivamo 5 profesionlanih beauty saveta koje možete primeniti u svojoj rutini nege lica i uživati u blistavoj i zdravoj koži u tokom leta.

Čišćenje lica: samo nežno prema koži

"Leti se moje lice više masti i znoji, pa zato biram blage i nežne pene za čišćenje koje neće dodatno iziritirati moju kožu." -  Priyanka Chopra 

Sa najtoplijim periodom godine dolaze nam i visoke temperature, pojačano UV zračenje i veća vlažnost vazduha. Iako naizgled uobičajeni i bezazleni, ova 3 faktora u kombinaciji mogu dovesti do intenzivnih iritacija kože pod uticajem zagađivača kao što su prljavština, znoj i sebum. Iz tog razloga, čišćenje lica je neophodno praktikovati svakodnevno, a najbolje ujutru i uveče, uz korišćenje nežnih i blagih formula kao što je Predire Paris Lava Foam hidrirajuća pena, koja na bezbedan i neinvazivan način eliminiše nečistoće, otčepljava pore i sprečava nastanak nepravilnosti na licu, bez isušivanja i iritacija.

Predire Paris Lava Foam hidrirajuća pena

Predire Paris Lava Foam hidrirajuća pena

 Toniranje: 3 efekta u 1 koraku

"Leti najradije biram laganu hidratantnu kremu koja će mojoj koži dopustiti da diše i neće začepiti pore na mom licu." - Gisele Bundchen

Neposredna izloženost ekstremnim temperaturama, letnjim zagađivačima i klimatizaciji može doprineti preteranom isušivanju kože. Iz tog razloga, izgubljenu vlažnost je potrebno adekvatno nadoknaditi. Idealno rešenje za ovaj slučaj su lagane formule na bazi vode, poput Predire Paris Oil Control dnevne kreme koja intenzivno hidrira i ne zapušava pore, smanjuje lučenje sebuma, štiti od iritacija i crvenila i pruža osećaj dugotrajne svežine.

Predire Paris Oil Control dnevne kreme 

 Serumi: vitamin C za instant glow efekat

"Svakodnevno nanosim serum sa vitaminom C kako bih zaštitila kožu od štetnih sunčevih zraka i sprečila pojavu fleka." - Jessica Alba

Budući da imaju izuzetna antioksidativna i regenerativna svojstva, serumi sa vitaminom C su odličan izbor za sunčane letnje dane. Osim toga, vitamin C takođe pomaže u proizvodnji kolagena, smanjenju vidljivosti tamnih fleka, poboljšanju teksture kože, te postizanju zdravog i ujednačenog tena. Kao dobar primer izdvajamo Predire Paris50X Premium Vitamin C Serum koji ima laganu formulu, brzo se upija i ne ostavlja masni trag na koži, a pritom pospešuje regeneraciju ćelija i dubinski hidrira kožu.

Predire Paris50X Premium Vitamin C Serum 

Maske: hidratacija + detox tretman

"Svakog leta, moj najvažniji kozmetički proizvodi su hidratantne i detox maske za lice, koje revitalizuju moju kožu i vraćaju joj sve izgubljene hranljive sastojke." - Kim Kardashian

Osim što trenutno revitalizuju kožu, maske za lice mogu pomoći u obnovi ćelija, pa i neutralisati štetno dejstvo spoljašnjih zagađivača. Hidratantne i detox maske se mogu koristiti kao dodatak svakodnevnoj rutini nege lica ili kao tretman za intenzivnu hidrataciju i regeneraciju kože jednom ili dva puta nedeljno. Kao idealnu opciju za leto izdvajamo Predire Paris Sheet Masku za lice od zelenog čaja koja ne sadrži teške sastojke koji bi mogli začepiti pore ili izazvati preterano lučenje sebuma, a pored hidratantnih ima i antiinflamatorna i antimikrobna dejstva. 

Predire Paris Sheet Maska za Lice od Zelenog Čaja

Kao što vidite, tajna besprekornog izgleda poznatih krije se u redovnoj i izbalansiranoj skincare rutini, a praktične trikove kojima se oni služe moguće je bez problema izvesti i u kućnim uslovima. 

Kako biste postigli mega glow-up efekat, sve što vam je potrebno jesu adekvatni proizvodi koji će vašoj koži pružiti neophodnu negu i zaštitu od spoljašnjih uticaja. A kada je reč o kvalitetnoj dermokozmetici, luksuzna Predire Paris kozmetika predstavlja savršen izbor, jer svakim proizvodom garantuje profesionalne rezultate kao iz salona - a to je upravo ono što svaka žena zaslužuje.

Istraži Predire Paris


1 komentar

  • Divni su vam proizvodi i nisu skupi,posebno kad su akcije u toku. Nocni sermuj je TOP.Koristim ga u kombinaciji sa hidrogenizovanom vodom i lice mi ujutru blista.

    Valentina

Ostavi komentar