Vreme je da se upoznamo i da saznate ko stoji iza kozmetičkog brenda Predire Paris u Srbiji

Za nas koji svim srcem verujemo da lepotu treba negovati i deliti sa drugima, Predire Paris predstavlja mnogo više od brenda anti-age kozmetike. To je priča o dve sestre i jednom velikom snu, i zato želimo da sa vama podelimo našu priču o putovanju koje nas je dovelo do “happy end-a” za kojim smo oduvek tragale. 

Mi smo Maja i Jovana, i već godinama se strastveno borimo za isti cilj - da svim ženama omogućimo da se osećaju samouvereno i lepo u svojoj koži, da graciozno i ponosno stare, i postanu najbolja verzija sebe. Kao i kod svake zaljubljenice u kozmetiku, i naše putovanje počelo je veoma rano, eksperimentisanjem sa maminom kozmetikom, a euforija koju smo tada osetile prerasla je u ljubav koja nas i danas inspiriše. 🤍

Ipak, kao što možete pretpostaviti, mamina kozmetika nije magično rešila probleme naše tinejdžeske kože. Zato smo uporno tragale za novim rešenjima koja bi poboljšala naš izgled, ali i vratila naše izgubljeno samopouzdanje. Isprobale smo doslovno sve što se moglo pronaći i otkrile neke zaista dobre - čak i sjajne - proizvode, ali uvek smo očekivale nešto više.

Tokom jednog od nekoliko putovanja u SAD, naišle smo na Predire Paris brend i odmah se zaljubile na prvi pogled. Da smo taj sudbinski susret zabeležile na kameri, sve bi vam bilo jasno. 😂 Konačno smo otkrile proizvode koji “rade”, a njihov luksuz, kvalitet i efikasnost ostavili su nas bez teksta. Za nekog ko se kao Maja dugo borio sa problematičnom i masnom kožom, ili kao Jovana sa suvom i perutavom, bilo je to neverovatno olakšanje, ali i tračak nade da rešenje o kome smo toliko dugo maštale zaista postoji.

Bile smo oduševljene i jedva smo čekale da svoju sreću podelimo sa ženama iz našeg okruženja. Međutim, ovde naša bajka dolazi do neočekivanog zapleta, jer smo ubrzo shvatile da Predire Paris kozmetika nije lako dostupna u Srbiji. To nas je dovelo do odluke da ovaj neverovatni brend donesemo na domaće tržište i tako pokrenemo novi trend, gde će apsolutno SVE žene - a ne samo one koje žive u zemljama poput SAD - moći da uživaju u kvalitetnoj kozmetici i efikasnoj nezi kože.

Možda se čini kao jednostavna odluka, no ispostavilo se nas od cilja dele ozbiljne prepreke: za početak brojna laboratorijska istraživanja, analize sastojka, sertifikati, a onda i beskonačne administrativne i logističke peripetije. Ipak, uprkos svim izazovima, uspele smo da dovedemo Predire Paris u Srbiju i uživale smo u svakom koraku tog puta. 

Danas sa ponosom možemo reći da su naši proizvodi osvojili prestižne sertifikate i nagrade, ali ono u čemu prepoznajemo najveći uspeh jeste zadovoljstvo naših kupaca. Sreća koju sa nama svaki dan delite kroz pozitivne recenzije i porukice zahvalnosti pouzdan su pokazatelj da smo uradile pravu stvar i ostvarile svoj najveći san - da našim divnim dama pružimo pažnju i negu koju zaista zaslužuju, jer samo negovana i ispunjena žena je srećna žena.

Hvala vam što ste izabrale Predire Paris Srbija  i što volite naše proizvode isto koliko i mi.

S ljubavlju,

Maja i Jovana iz Predire Paris tima

 


Ostavi komentar